Flyttstädning

Är det snart tid att flytta ut men du hinner inte att göra det och städa samtidigt? Vi är här för dig. Medan du packar upp kartonger och fyller bokhyllor i din nya bostad, tar vi hand om flytstädningen i ditt tidigare boende. Spara energi och tid och låt Relax Städ göra det för dig.

Utbildad personal

Ansvarsförsäkring

Nöjdhetsgaranti

Konkurrenskraftigt pris

Hög kvalitet

Snabb Service

Om Tjänsten

Flytstädningen alltid går igenom checklista från Sverige mäklarföreningen. Finns det tre olika alternativ beroende på eran boyta. Därefter ni kan lägga till några extra tillval enligt eran behövs. Flyttstädningen på ett allmänt sätt förbereder ditt tidigare boende för inspektion om behov och städer den ren som dag ett. Flyttstädningen hanteras av våra proffesionella och välutbildade kollegor med kollektiv avtal som utför sina bästa att nå din tillfredsställelsen. Vi är här för du och hoppas att du uppskattar tjänsten hos oss.

Priser & planer

Samtliga priser är inklusive 25% moms och efter 50% RUT avdrag.

Plan 1

Yta : 0 – 30 kvm

Pris : 599 SEK

Plan 2

Yta : 31 – 50 kvm

Pris : 875 SEK

Plan 3

Yta : 51 – 65 kvm

Pris : 1225 SEK

Plan 4

Yta : 66 – 85 kvm

Pris : 1475 SEK

Plan 5

Yta : 86 – 95 kvm

Pris : 1775 SEK

Plan 6

Yta : 96 – 120 kvm

Pris : 1975 SEK

Plan 7

Yta : 121 – 160 kvm

Pris : 2225 SEK

Extra

Dessa punkter debiteras extra.

 • Inuti ugn och alla plåtar

  1 st = 99 kr

 • Inglasad Balkong

  1 st = 299 kr

 • Fönsterputsning

  1 kvm = 35 kr

Vad ingår i Flyttstäd?

I vår flyttstädning ingår följande tjänster

 • Allmänt

  Dammsugning och våttorkning av golv.Damning av väggar vid behov.Fläckar tas bort om det inte finns risk för att tapeten skadas.Lister, eluttag, strömbrytare torkas av.Dörrkarmar, dörrhandtag, trösklar och dörrar torkas av.Avtorkning av garderober och skåp – och in- och utvändigt (samt ovanpå).Element rengörs på och bakom (vi skruvar ej av elementen) samt mellan (om åtkomligt).Snabb belysning torkas av.

 • Kök

  Rengöring av spis utvändigt samt bakom.Om ni har en ugn som har pyrolysemalj inuti så vill vi att ni informerar om detta vid bokning.Detta eftersom man ej kan använda vanlig ungsrengöring utan måste använda specialmedel.Ugnsluckans glas rengörs in- och utvändigt – mellan glasen rengör vi endast om ni skruvat isär luckan åt oss och vi skruvar inte ihop den efteråt.Rengöring av kyl och frys in-, utvändigt och bakom (om åtkomligt).Kylen och frysen ska vara avfrostade och avstängda när vi kommer!Köksfläkt och kåpa rengörs, filter diskas.Diskbänk, vask och arbetsbänkar rengörs.Diskmaskin rengörs utvändigt (inte bakom).Skåpluckor torkas av, skåp och lådor torkas ur in- och utvändigt.Kakelväggar torkas av.

 • Badrum och toalett

  Tvättställ rengörs på alla sidor.Badrumsskåp rengörs in- och utvändigt samt ovanpå.Alla synliga rör torkas av.Rengöring av hela golvet.Rengöring av badkar / dusch på utsidan och insidan samt under (om åtkomligt).Badkarsfront demonteras / monteras av kund.Kakelväggar tvättas av.

 • Detta ingår EJ i flyttstädningen

  Borttagning av tavelkrokar eller andra spikar/skruvar i vägg/andra ytor.Borttag av olika typer av tejp, klistermärken etc.Borttag av hyllpapper i skåp/lådor/garderober.Rengöring av överlåtna förvaringsmöbler till nästa boende.Rengöring bakom eller under överlåtna förvaringsmöbler. Vi städar runt om dessa. Ställ dem gärna i mitten av rummet i så fall så att vi kan komma åt och rengöra golvlister. Vi kan i vissa fall flytta på möbler för att städa bakom eller under till en extra kostnad. Kontakta oss för att få ett pris om du önskar detta.Hantverksmässiga arbeten.Rengöring av kakelfogar i hela badrum/toa.Rengöring av vattenlås.