Storstädning

Vill du ha ditt hem helt rent innan nytt år eller flera gånger genom året? Vi är här för dig. Alla hem behöver en extra omsorgfull städning med jämna mellanrum. Ibland är det viktigt och nödvändigt för kunderna att ha hemman rena och väl städat genom året. Här har vi Storstädningen som gör ditt hem ordentligt rent. Därefter väljer du hur mycket hjälp du vill ha av oss i fortsättningen.

Utbildad personal

Ansvarsförsäkring

Nöjdhetsgaranti

Konkurrenskraftigt pris

Hög kvalitet

Snabb Service

Om Tjänsten

Vår storstädning är en inklusiv tjänst som innehar en ordentligt städningprocess för alla rum i lägenheten eller huset. Den här städningprocessen är baserad på en checklista där man väljer alla delar och rum som man vill ha omsorgfull städat. Alla kunder har möjligheten att utesluta en specifik del eller rum som privatrummet från tjänsten. Man har även möjligheten att lägga till tillval som fönsterputsning och trädgård hjälp till städningtjänsten. Städningtjänsterna hanteras av våra proffesionella och välutbildade kollegor med kollektive avtal som utför sina bästa att nå din tillfredsställelsen. Vi är här för dig och hoppas att du uppskattar tjänsten hos oss.

Priser & planer

Samtliga priser är inklusive 25% moms och efter 50% RUT avdrag.

Plan 1

Yta: Upp till 30

Tid: 3 timmar

Pris: 349 kr

Plan 2

Yta: 31 – 60 kvm

Tid: 4 timmar

Pris: 699 kr

Plan 3

Yta: 61 – 90 kvm

Tid: 5 timmar

Pris: 899 kr

Plan 4

Yta: 91 – 120 kvm

Tid: 7 timmar

Pris: 1199 kr

Plan 5

Yta: 121 – 150 kvm

Tid: 9 timmar

Pris: 1499 kr

Vad ingår i Storstädning?

I vår Storstädning ingår följande tjänster

  • Allmänt

    Dammsugning och våttorkning av golv.Damning av väggar vid behov.Fläckar tas bort om det inte finns risk för att tapeten skadas.Lister, eluttag, strömbrytare torkas av.Dörrkarmar, dörrhandtag, trösklar och dörrar torkas av.Avtorkning av garderober och skåp – och in- och utvändigt (samt ovanpå).Element rengörs på och bakom (vi skruvar ej av elementen) samt mellan (om åtkomligt).Snabb belysning torkas av.

  • Kök

    Rengöring av spis utvändigt samt bakom.Om ni har en ugn som har pyrolysemalj inuti så vill vi att ni informerar om detta vid bokning.Detta eftersom man ej kan använda vanlig ungsrengöring utan måste använda specialmedel.Ugnsluckans glas rengörs in- och utvändigt – mellan glasen rengör vi endast om ni skruvat isär luckan åt oss och vi skruvar inte ihop den efteråt.Rengöring av kyl och frys in-, utvändigt och bakom (om åtkomligt).Kylen och frysen ska vara avfrostade och avstängda när vi kommer!Köksfläkt och kåpa rengörs, filter diskas.Diskbänk, vask och arbetsbänkar rengörs.Diskmaskin rengörs utvändigt (inte bakom).Skåpluckor torkas av, skåp och lådor torkas ur in- och utvändigt.Kakelväggar torkas av.

  • Badrum och toalett

    Tvättställ rengörs på alla sidor.Badrumsskåp rengörs in- och utvändigt samt ovanpå.Alla synliga rör torkas av.Rengöring av hela golvet.Rengöring av badkar / dusch på utsidan och insidan samt under (om åtkomligt).Badkarsfront demonteras / monteras av kund.Kakelväggar tvättas av.